Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Spoed

Spoed

Levensbedreigend

Voor levensbedreigende situaties kunt u onderstaande praktijknummers bellen en meteen voor optie 1 kiezen. Of bel direct met 112.

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen. De praktijk is geopend op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst.

De Spoedpost

Buiten de reguliere openingstijden van de praktijk wordt de waarneming geregeld door de Spoedpost. Hier werken de huisartsen en de spoedeisende hulp van het ziekenhuis nauw samen. Neem contact op met de Spoedpost op werkdagen van 17:00 tot 08.00 uur, in het weekend en op feestdagen.

Hoe werkt de Spoedpost?
Als u dringende medische zorg nodig heeft buiten de gewone praktijkuren dan belt u de Spoedpost op +31 88 876 51 51. Houd uw verzekeringspasje en Burger Service Nummer (BSN) bij de hand.
De doktersassistent beoordeelt de ernst van de klacht. Vervolgens zijn er vijf mogelijkheden.

  1. Bij levensbedreigende situaties bellen we direct een ambulance;
  2. U krijgt telefonisch advies van de assistent of huisarts
  3. U krijgt een afspraak bij de huisarts op de spoedpost.
  4. U wordt direct doorgestuurd naar de Spoedpost voor ziekenhuiszorg;
  5. De huisarts komt bij u op bezoek.

Komt u op de Spoedpost, dan wordt u door de huisarts of de Spoedeisende hulp behandeld. De huisarts kan indien nodig overleggen met een specialist uit het ziekenhuis. U kunt uw medicijnen direct afhalen bij de Dienstapotheek, die in hetzelfde gebouw is gevestigd.

Adressen Spoedposten

Spoedpost Elkerliek Ziekenhuis
Wesselmanlaan 25
5707 HA Helmond

Spoedpost St. Anna Ziekenhuis
Bogardeind 2
5664 EH Geldrop

Meer informatie over de Spoedpost vindt u op de website van Huisartsenposten Oost-Brabant.