Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

In de wijk

De huisartsenpraktijk werkt actief samen met disciplines in de wijk op het gebied van welzijn en gezondheid. Ontdek hieronder wat dit voor u betekent!

de stap naar gezonder

DE STAP naar Gezonder: dé startplek voor een gezond leven

We willen allemaal gezond en gelukkig oud worden. Een gezond leven helpt daarbij. Voor iedereen betekent een gezond en fijn leven wat anders. We hebben daarin allemaal onze eigen uitdagingen en wensen. Welke stap zet u richting een gezonder leven? Om u te helpen is er het platform 'destapnaargezonder' Hier vindt u leuke en handige tips, activiteiten en hulpmiddelen.

Waar kunt u mee aan de slag?

De website is anders dan andere zelfhulpwebsites. Het richt zich op zowel fysieke, sociale als mentale fitheid, is helemaal gratis en is onafhankelijk van bestaande organisaties en websites.

DE STAP naar Gezonder

Digiwijzer

De Bibliotheek Helmond-Peel houdt spreekuur voor al uw digitale vragen. Kunt u wel wat hulp gebruiken of kent u iemand die hulp nodig heeft bij digitaal contact met de overheid, kom dan langs in de bibliotheek.

Meer informatie over het Digiwijzer-spreekuur.

U kunt met vragen over uw computer, laptop, mobiel of tablet ook terecht bij de (gratis) DigiHulplijn. Deze is van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 09:00 en 17:00 uur via telefoonnummer +31 800 - 15 08.

Gezondheids- en welzijnsplatform

Huisartsenpraktijk Het Wijkgebouw werkt in Someren samen met zowel ZO Someren als met Onis Welzijn. Bij ZO Someren kunt u terecht met al uw vragen over zorg, werk en inkomen, terwijl Onis Welzijn elke dag bezig is om inwoners van Asten en Someren een steuntje in de rug te geven.