Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Huisartsenpraktijk Het Wijkgebouw digitaal dichtbij

U kunt online veel zaken zelf regelen. Heeft u ons nodig? Dan zijn we er voor u.

Onze praktijk

We proberen u zowel digitaal of met direct contact zo goed mogelijk te helpen. Omdat de zorgvraag de laatste jaren is toegenomen, en deze de komende jaren nog groter zal worden, is de druk(te) aan de telefoon en op het spreekuur toegenomen.

Om deze vraag iets beter te reguleren, willen we u daarom vragen zoveel mogelijk gebruik te maken van het digitale patiëntportaal MijnGezondheid.net. Hier kunt u 24 uur per dag een online afspraak maken, een digitale vraag stellen en bijvoorbeeld uitslagen ontvangen.

Wij helpen u graag op weg naar een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid en het voorkomen van ziektes. Er zijn verschillende aspecten van een gezonde leefstijl, zoals een gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging, geestelijke gezondheid en het vermijden van risicovol gedrag zoals roken en overmatig alcoholgebruik.

Het opvolgen van een gezonde leefstijl kan helpen bij het verlengen van de levensduur en het verminderen van het risico op ziektes zoals hart- en vaatziekten, diabetes en kanker.

Nieuws

Blijf op de hoogte van lokaal en landelijk medisch nieuws.

Vacature POH Somatiek-Ouderenzorg

03-04-2024

Wij zijn op zoek naar een POH S-OZ voor 2 vaste dagen per week.
Aanvang werkzaamheden in onderling overleg.

Problemen met vervoer?

26-03-2024

Bent u minder mobiel en op zoek naar een vervoerservice voor én door bewoners van Someren? Automaatje Asten-Someren biedt een oplossing!

Mazelen uitbraak

25-03-2024

Mazelen is een erg besmettelijke ziekte. Door de dalende vaccinatiegraad neemt het risico op besmetting toe. Vaccinatie biedt goede bescherming.

Nieuwe collega's

27-02-2024

Ons team is versterkt met 2 nieuwe collega's. 

Stoppen met roken groepscursus in Someren

26-02-2024

Binnenkort starten er weer nieuwe gratis groepscursussen "Stoppen met Roken" in de buurt.

Nieuwe website

15-02-2024

We hebben een nieuwe website. U krijgt hiermee toegang tot een reeks online middelen en diensten die onze praktijk u aanbiedt.

Scroll

Welkom

Ik wil...