Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

ZO Someren voor hulp en ondersteuning

Met vragen op het gebied van werk, inkomen en zorgondersteuning kan jong en oud in de gemeente Someren terecht bij Team ZO Someren (WMO en Jeugdhulp).

Denk aan hulpvragen over mantelzorg, cliƫntondersteuning, dagbesteding, huishoudelijke ondersteuning, vervoer, jeugdhulp, ondersteuning bij opvoeding, psychische nood, schulden, hulpmiddelen, woningaanpassing en nog heel veel meer. Team ZO Someren werkt veelvuldig samen met andere professionals en vrijwilligersorganisaties in Someren en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan dorpsondersteuners, Onis, de KBO, Zonnebloem en het Rode Kruis.

ZO Someren heeft ook een scheidingsloket. Dit loket is er voor ouders die vragen hebben over scheiden en over de impact op het gezin. Het maakt niet uit of u al verder in het proces zit, of dat u algemene vragen heeft. Het Scheidingsloket is er vooral om laagdrempelig te luistern, adviseren en ondersteunen. Het Scheidingsloket is een samenwerking tussen Jeugdprofessionals van ZO Someren, Algemeen Maatschappelijk Werk van Onis en het Juridisch Loket.

Kijk op de website van ZO Someren Scheidingsloket voor meer informatie, of neem telefonisch contact op via +31 493 49 48 88.

ZO Someren
Kijk op de website van ZO Someren wat ze voor u kunnen betekenen. U kunt ook heel makkelijk en vrijblijvend een vraag stellen of een probleem voorleggen: klik daarvoor hier.
Telefonisch is ZO Someren bereikbaar via +31 493 49 48 88.

Maak gebruik van de kennis en kunde van de fijne collega's van ZO Someren, ze staan voor u klaar en onze ervaring is dat ze echt veel voor u kunnen betekenen.

Heeft u vanwege een ziekte of handicap levenslang intensieve zorg nodig? Dit is geregeld in de Wet Langdurige Zorg. Of u voor deze zorg in aanmerking komt, wordt bepaald door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Een aanvraag kunt u doen via hun website: CIZ.nl.