Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Ander merk, ander doosje

Krijgt u een ander merk tabletten aangeboden van uw apotheek? We snappen de onzekerheid als u een ander merk met vergelijkbare werking krijgt aangeboden van de apotheek. 

We snappen de onzekerheid als je een ander merk krijgt aangeboden van de apotheek. Echter is het gelukkig zo dat hetzelfde medicijn van een ander merk de vergelijkbare werking en bijwerkingen heeft. Meer info hierover vind je op onze website onder 'een ander doosje een ander merk':

De zorgverzekeraar bepaald bij welke fabrikant de apotheek moet inkopen, wij hebben als huisarts hier geen invloed op. Het advies is dus om de andere tabletten of capsules toch te proberen. Indien het niet bevalt kunt u zich wenden tot de zorgverzekeraar of de apotheek.